Solfilm & motoroptimering

Solfilm & Motoroptimering

Maxa din bil!

Har man ett uttalat intresse för bilar så tjänar bilen i regel som betydligt mer än bara ett bekvämt sätt att ta sig mellan olika platser. Man vill ha en bil som matchar ens personlighet, som är snygg att titta på, skön att köra – och som låter på rätt sätt. Vi som arbetar på Autodena är givetvis väldigt intresserade av bilar och vet precis vad som kan göras för att varje bil ska nå sin fulla potential.

Som led i detta har vi som fristående bilverkstad inlett ett samarbete med T.M.Chiptuning och hjälper dig att styla och optimera sin bil efter dina preferenser. Vi erbjuder också montering av solfilm på din bil.

Motoroptimering

Låt oss få ställa in din motor så att den når sin maximala prestanda. Med vår ultramoderna anläggning kan vi justera en lång rad kvaliteter på din bil, allt från motorkraften till väghållningen, vridförmågan och bromseffekten. Vi kan också modifiera din bil till att bli vänligare för miljön. Hos oss på Autodena bilverkstad får du rabatt på alla motoroptimeringstjänster!

Solfilm

Solfilm är en tunn film som fästes på bilens fönster, dels för att minska insynen, men framför allt för att minska insläppet av UV-ljus. Ljuset i bilen blir behagligare och körningen enklare. Man kan välja mellan olika grader av UV-skydd och vi på Autodena använder oss av två olika fabrikat. Som grädde på moset blir en bil klädd med solfilm betydligt snyggare – den får klass! Kontakta oss så berättar vi mer.